ζύγισμα, λιπομέτρηση, μέτρηση περιφέρειας μέσης & ισχίου

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται ζύγισμα, λιπομέτρηση, μέτρηση περιφέρειας μέσης & ισχίου. Γίνεται υπολογισμός του Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ, body mass index (BMI)). Πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο διαγνωστικό εργαλείο για τον υπολογισμό του βαθμού παχυσαρκίας του κάθε ατόμου με βάση το βάρος και το ύψος του.

Οι επισκέψεις σας
1η Συνεδρία: Η πρώτη επίσκεψη έχει διάρκεια περίπου 45-60 λεπτών. Σε αυτό το διάστημα καταγράφουμε πληροφορίες σχετικές με τη διατροφή σας, το ιατρικό σας ιστορικό και τη σωματική σας δραστηριότητα. Τίθενται από κοινού στόχοι και σας παραδίδουμε εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Επιπλέον, κατά το σχεδιασμό του προγράμματος λαμβάνουμε υπόψη μας και τις συνήθειες των υπόλοιπων μελών της οικογένειας σας προκειμένου να μην υποχρεώνεστε να μαγειρεύετε διαφορετικά φαγητά σπίτι σας.

Ραντεβού για επανέλεγχο: Η συχνότητα των επόμενων επισκέψεων αποφασίζεται από κοινού κατά την 1η συνεδρία. Παρακολουθούμε την πρόοδο σας, συζητάμε το τι λειτούργησε για εσάς, τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε και σας δίνουμε καινούργιο εξατομικευμένο πρόγραμμα. Η επικοινωνία μαζί μας είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail όποτε το επιθυμείτε.

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *