Υπηρεσίες

Μέσα από αυτό το διαδικτυακό τόπο θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που σας παρέχει το διαιτολογικό γραφείο καθώς και για θέματα που αφορούν την υγιεινή διατροφή και γενικότερα την υγεία μας, όπως Απώλεια & Αύξηση Βάρους, Εγκυμοσύνη – Θηλασμός, Νοσήματα & Παθήσεις.

Εγκυμοσύνη-Θηλασμός

Εγκυμοσύνη-Θηλασμός

Η αρχή μίας καινούργιας ζωής είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μάθετε πόσο εύκολο μπορεί να είναι το να τρώτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να έχετε μία υγιή εγκυμοσύνη. Σας εκπονούμε επιστημονικά προγράμματα για να κατανοήσετε τι μπορείτε να φάτε, κάθε πότε και πόσο για να επιτευχθεί υγιής αύξηση του σωματικού σας βάρους και η βέλτιστη ανάπτυξη και εξέλιξη του εμβρύου σας.

Αντίστοιχα κατά το θηλασμό σας πρέπει να δώσετε έμφαση στην ποιότητα της διατροφής σας. Υποθερμιδικές και ακραίες δίαιτες μπορούν να αποβούν επιβλαβείς για την ποιότητα και ποσότητα του μητρικού γάλατος. Τα διατροφικά προγράμματα που απευθύνονται στις θηλάζουσες αφορούν σε ισορροπημένη διατροφή η οποία προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στις θηλάζουσες και στο μωρό, ενώ παράλληλα επιτρέπει μία ομαλή απώλεια των κιλών που αποκτήθηκαν κατά την εγκυμοσύνη.