Υπηρεσίες

Μέσα από αυτό το διαδικτυακό τόπο θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που σας παρέχει το διαιτολογικό γραφείο καθώς και για θέματα που αφορούν την υγιεινή διατροφή και γενικότερα την υγεία μας, όπως Απώλεια & Αύξηση Βάρους, Εγκυμοσύνη – Θηλασμός, Νοσήματα & Παθήσεις.

Απώλεια Βάρους

Απώλεια Βάρους

Ένα υγιές βάρος είναι κάτι περισσότερο από ένα νούμερο στη ζυγαριά. Αντιμετωπίζετε δυσκολίες να χάσετε κιλά παρόλο που τα κάνετε όλα σωστά; Είστε κουρασμένοι από την προσπάθεια σας να ακολουθήσετε δίαιτες που κυκλοφορούν σε περιοδικά και σε διαδίκτυο αλλά τις «σπάτε» συχνά επειδή δε σας ταιριάζουν;

Η καθημερινή μας ζωή αποτελείται από πολλές διατροφικές συνήθειες. Το κλειδί για την επιτυχημένη απώλεια βάρους και τη διατήρηση της απώλειας είναι να κατανοήσουμε τη βιολογία, την επιστήμη και τη ψυχολογία που οδηγούν σε αυτές τις συνήθειες και στη συνέχεια να δουλέψουμε από κοινού προκειμένου να τροποποιήσουμε αυτές τις συνήθειες αναπτύσσοντας ικανότητες και στρατηγικές που σας ταιριάζουν.

Η διαχείριση του βάρους είναι μία πρόκληση και πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην επιτυχία μας. Μαζί απομυθοποιούμε κοινούς διατροφικούς μύθους και σας βοηθούμε να κατανοήσετε όλες τις πτυχές διαχείρισης του βάρους σας προκειμένου να χάσετε τα περιττά κιλά και να τα κρατήσετε για τα καλά μακριά σας!